Vers afgebakken brood met diverse smeersels
Soep van pomodori tomaat met pesto
Seizoensgebonden wisselende soep
Dun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, mesclun en ambachtelijke pesto
Warme huisgerookte zalm met mesclun, kerstomaat en grapefruitmarmelade
Zacht gegaarde runderpastrami met krokante dunne toast en rode uienchutney
Taartje van gebrande geitenkaas, peer, walnoten en honing-tijmdressing
Van kalfs- en varkensvlees met champignonpickles
Snoekbaarsfilet met beurre blanc en krokante kappertjes
Met truffel, gegrilde courgette, rucola en Grana Padano
Verse pasta met tomatensaus, rundergehakt en geraspte kaas
Gegrilde kalfsribeye met kruidenboter en gepofte trostomaat
Suprêmefilet van het Gildehoen met romige dragonsaus
Zacht gegaarde runderbavette met chimichurri
100% Runderburger op een brioche bol met tomaat, zoetzure augurk, krokante uienringen en cajunsalsa
Geserveerd met cassave, krokante uitjes en Balinese pindasaus
Dun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, mesclun en ambachtelijke pesto
Frisse salade met gerookte zalm, crème fraîche, cornichons en dille
Rijkgevulde salade met rode biet en dressing van balsamicoazijn
Pulled chicken, bacon, ei, tomaat, Grana Padano, ansjovis en Caesar dressing
Met mayonaise
Salade met ingrediënten van het seizoen
Diverse binnen- en buitenlandse kazen, rozijnenbrood en appelstroop
Met vanille en gemarineerd seizoensfruit
Parfait van witte chocolade, rozemarijn en bastognekoek met karamelsaus
Met roze pepertjes en citroenijs
Vanille-ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom
Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Onze keuken is hier graag van op de hoogte om u een zorgeloze dag te bezorgen.
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.