Restaurant Rijsserberg Culinair genieten in Rijssen

Reserveer telefonisch:
+31 (0)54 - 851 6900

Babyshower borrel

Wil jij een babyshower organiseren? Bij Fletcher Hotels helpen we je graag met het organiseren van de perfecte babyshower! Met meer dan 100 locaties ben je verzekerd van een gezellige babyshower, of het nou op het strand of in een industriële kas is. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tijdens de babyshowerborrel genieten jullie samen van (alcoholvrije) drankjes met verschillende snacks, zoals gezouten nootjes en borrelhapjes. De tafel is gedecoreerd met roze of blauwe versiering en ook om de tafel heen is aan versiering gedacht. Naast de borrel ontvangt de aanstaande moeder ook nog een passend cadeautje van Fletcher Hotels.

Zijn jullie klaar voor wat meer hilariteit? De ‘Babypraat’ pot staat voor jullie klaar! In deze pot vinden jullie kaartjes met leuke quotes, stellingen en vragen. Leuke gesprekken en een gezellige dag zijn gegarandeerd!

Organiseer al een babyshower vanaf €24,95!*

*Prijs is op basis van beschikbaarheid en vanaf 10 personen. Heb je een allergie of andere wensen? Neem dan contact op met de locatie van jouw keuze en vraag ons team naar de mogelijkheden.

24,95 per persoon

Reserveer telefonisch:
+31 (0)54 - 851 6900

Contact

Burg. Knottenbeltlaan 77
7461 PA Rijssen
0548 - 516 900
[email protected]

Privacy Statement

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met het privacy statement van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.