Restaurant Rijsserberg Culinair genieten in Rijssen

Reserveer een tafel

Verrassende Moederdagbrunch

Pak uit met Moederdag!

Zondag 12 mei 2024 | Aanvang 11:30

Wilt u uw moeder dit jaar extra in het zonnetje zetten? Geef uw moeder de ultieme verrassing en leg haar helemaal in de watten met een uitgebreide Moederdagbrunch!

Tijdens de brunch kunt u onder andere genieten van heerlijke warme en koude gerechten, diverse broodjes en croissants, vers fruit en heerlijke salades. Er is een ruime keuze uit hartig en zoet beleg. Als kers op de taart kunt u onbeperkt zuivel, sappen, koffie en thee drinken. Bij ons draait het om meer dan alleen lekker eten; het gaat om het creëren van onvergetelijke momenten samen. Wacht niet langer en reserveer nu om uw moeder een onvergetelijke Moederdagervaring te bezorgen!

Voor de kids zijn er leuke activiteiten aanwezig

Tip: Reserveer tijdig een tafel, want vol is vol! Komt u met een groep van 8 of meer, geef uw reservering dan telefonisch aan ons door

Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 t/m 11 jaar ontvangen 50% korting.

Voor reserveringen van onze Moederdagbrunch ontvangt u te zijner tijd een online betaallink. Wij vragen u vriendelijk deze betaling te voldoen om uw tafelreservering te garanderen.

36,50 per persoon

Reserveer een tafel

Contact

Burg. Knottenbeltlaan 77
7461 PA Rijssen
0548 - 516 900
[email protected]

Privacy Statement

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met het privacy statement van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.